Organisationsutveckling2020-06-18T16:38:02+00:00

REMENTE FOR BUSINESS

Öka medarbetarnas prestation & välmående

Remente är ett digitalt system som hjälper din organisation att växa. Vår molnbaserade plattform ger alla anställda möjlighet att öka produktiviteten, nå mål, hantera stress och förbättra välbefinnandet.

Ladda ner appen idag 

NÅ DINA MÅL

Små actions varje dag skapar beteenden som förändrar ditt liv

Remente är ett system som hjälper dig hantera livets alla delar, en digital coach som ständigt ör tillgänglig och med dig dygnet runt. Det hjälper dig att systematiskt arbeta och ändra dina vanor för att förbättra ditt liv inom de områden du prioriterar att utveckla.

Remente hjälper dig att utvärdera ditt nuvarande tillstånd och sätta mål för att ändra dina vanor för att nå ditt önskade tillstånd. Vi motiverar och uppmuntrar dig och driver dig att nå framsteg. Du har tillgång till verktyg, kurser och uppföljning av målsättning och statistik som hjälper dig att hitta motivationen för att få ett bättre liv – ett steg i taget.

KOM IGÅNG

Remente hjälper dig att förstå var i livet du ska fokusera dina insatser för att nå effekt. Vi hjälper dig att sätta mål och lär dig hur du mår bra, hur du är produktiv och fortsätter vara motiverad på resan.

MÅLPLANER SKAPADE AV EXPERTER

Skapa målplaner nedbrutna i tydliga steg och införliva dem i ditt dagliga schema för att skapa livsförändrande vanor och beteenden. Du kan följa de färdiga planerna, skapade av experter, för att röra dig framåt och undvika de vanligaste hindren.

FÖRSTÅ VAD SOM GÖR DIG LYCKLIG

Håll koll på ditt humör för att förstå vilka beteenden som får dig att må bra. Tagga ditt humör med känslor för att snabbt utveckla en djupare förståelse av dig själv och dina känslor. Lär dig vad du ska göra respektive undvika att vara lycklig.

LÄR DIG MER OM LIVET

Ta del av de resurser du behöver för att växa genom vår samling av kurser. De omfattar allt från mentalt välbefinnande till produktivitet, relationer och motivation. Vårt mål är att täcka in allt du behöver för att blomstra.

1. NULÄGE

NULÄGE

Du är som mest produktiv och engagerad när du är hälsosam och i balans. ACT-hjulet används ofta i terapi och coaching som ett sätt att ge en översikt över de olika livsområden som finns och fungerar som en utgångspunkt för att hitta balans i livet.

2. ÖNSKAT LÄGE

ÖNSKAT LÄGE

En nyckel till positiv beteendeförändring och för att uppnå resultat är förmågan att sätta mål och bryta ner dem till hanterbara steg. Vi hjälper dig att definiera dina drömmar och mål baserat på beprövade målsättningsprinciper. Som användare sätter du dina egna mål eller väljer bland våra färdiga förslag.

3. ACTION

ACTION

En plan måste följas av faktisk handling. Genom att koppla långsiktiga mål till din dagliga to-do-lista kan du hålla reda på vad som måste göras nu utan att tappa fokus från det som är viktigt på lång sikt, allt i en och samma lösning. Ställ in påminnelser, se dina framsteg och reflektera.

4. REFLEKTERA

REFLEKTERA

För att kunna utvecklas och förstå dig själv och din miljö på ett bättre sätt, är reflektion en avgörande faktor. Vår humörmätare hjälper dig att förstå vad som påverkar ditt humör. Betygsätt och tagga ditt mående och skriv en dagbok om din dag. Vad är du mest tacksam för idag?

5. UTVECKLAS

UTVECKLAS

Vårt holistiska och actionbaserade LMS ger användare insikter och verktyg för att implementera ny kunskap, både på och utanför jobbet. Välj mellan över 600 olika resurser, kurser, speed reads och mål eller skapa din egen personliga målplan för att göra din dröm till verklighet.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

LÄS MER OM VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Strategi

LeverageStrategy

De flesta företag i världen idag är strukturerade för att arbeta mot mål. Neurovetenskapen visar dock att det finns mer effektiva sätt att skapa resultat.

Läs mer

Affärsutveckling

LeverageBusiness

Vi utvecklar er affär genom 12 framgångsnycklar som vi identifierat genom 15 års framgångsforskning. Vill du också veta genvägen till framgång?

Läs mer

Varumärke

LeverageBrand

Är ert varumärke en ”rebell”, ”härskare”, ”älskare” eller ”kompis”? Använd känslor och arketyper för att bygga starka och tydliga, vinnande varumärken.

Läs mer

Ledarutveckling

LeverageCoaching

Att vara ledare kräver en mängd kompetenser inom affärer, beteende och varumärke. Vi har en unik kompetens i hur du som ledare kan utnyttja och frigöra potentialen hos dig själv och de du leder.

Läs mer

Organisationsutveckling

LeverageBehaviour

Frigör individens och företagets fulla potential. Skapa förutsättningar för att prestera bättre och må bättre med ökad produktivitet, optimism och motivation.

Läs mer