Om oss2022-04-28T14:16:24+00:00

Om Leverage

Vi på leverage är strategikonsulter och managementkonsulter med målet att skapa mer effekt med mindre insats. Kort sagt att hjälpa Er göra bra affärer som skapar tillväxt. Vi har ägnat över 15 år att studera mönster för framgång på områden som strategi, kommunikation, försäljning, innovation, varumärken, beteende och ledarskap. Vi  har hjälpmedlen och verktygen som skapar mer effekt med mindre insats.

Välkommen!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Vilka är vi?

Leverages affärsidé är att hjälpa företag och individer uppnå sina mål på ett enklare sätt.

Frigöra individers och företags fulla potential.

More with less.

Vi tror på samarbeten och kraften i det är en mycket stor hävstång (leverage). Nedan ser du några exempel på partners vi samarbetar med. Antingen talar du med oss, så förmedlar vi kontakten vidare eller kan du kontakta våra partners direkt.

Vår expertis

Strategi, tillväxt & affärsutveckling
Branding & kommunikation
Personlig utveckling & ledarskap
Organisationsutveckling

Vårt team

Niklas Forser
Niklas ForserGrundare
STRATEGI & LEDARSKAP
Med 30 års erfarenhet inom Strategi, Ledarskap och Affärsutveckling samt konsultarbete i 200+ företag vet Niklas hur man skapar resultat. Som marknadsdirektör på Carlsberg och Falcon samt som nordisk marknadschef på Nestlé har han drivit några av Sveriges största varumärkesbolag mot mål med goda resultat. Niklas är utbildad Civilekonom samt har gedigna studier inom Human Needs Psychology, är certifierad NLP Business Master Practitioner. Niklas är även medgrundare till den globala appen för personlig utveckling – Remente, samt en van och uppskattad föreläsare och författare till boken ”Hävstångseffekten – 10 steg till ett rikare liv”, en bok i personlig utveckling. Niklas är licensee för uppskattade TedXGöteborg.
+46 706 372 257
Ola Gejervall
Ola GejervallSenior Advisor
PORTFÖLJ- & VARUMÄRKESSTRATEGI
Ola har sedan 1999, då han lämnade Essity (fd SCA Hygiene Products) som Business Area Director med globalt affärsansvar för ett affärsområde, arbetat som partner och strategikonsult i The Core Company och Brand Gardener. Där har han fokuserat på affärs- och portföljstrategi, varumärkesutveckling och innovation för verksamheter och uppdragsgivare inom ett stort antal olika branscher som Arla Foods, Lindex, Sandvik, Paulig, Stena, Region Skåne, Universeum och Volvo. Olas olika professionella erfarenheter har lett till ett affärs- och helhetsperspektiv, att strategi ska skapa resultat genom att vägleda organisationen i det dagliga arbetet. Ett av Olas favorituttryck är därför ”den bästa strategin är den som kan genomföras”.
Fredrika Rylén
Fredrika RylénPartner
DIGITAL STRATEGY, CONTENT MARKETING & PLANNING
Fredrika har arbetat med flertalet ledande varumärken nationellt och internationellt. Produktchef på L’Oréal, senior produktchef för Elizabeth Arden i Australien och Category Marketing Manager för Libresse. Magister i företagsekonomi i Sverige och Australien, inriktning marknadsföring, konsumentbeteende & sociologi. Certifierad Powerthinking NLP Master. De senaste 10 åren har Fredrika arbetat som researcher och strategic planner samt varit ansvarig för den digitala närvaron och content marketing för en mängd varumärken i ett brett spektra av branscher. Läs mer på leveragecontent.se.
+46 709 994 366
Kristina Hård
Kristina HårdMarknads Strateg
Marknads Strateg
Kristina Hård har arbetat med marknadsstrategier för starka varumärken inom många branscher, både B2B och B2C. Hon använder sina erfarenheter för att skapa affärsmöjligheter som ger resultat. Som marknadsdirektör för företag som Kungsörnen, Doggy och marknadschef på SCA och Schulstad har hon lärt sig hur man tar insikter till realiserbara affärer. Kristina har även arbetat inom reklambyrå världen som projektledare och varit delaktig i etableringen av ett online designföretag inom laserskurna designlösningar.

+46 722 284 903

Några kunder vi jobbat med genom åren